Nieuws

Einde

Hallo allen,

Ik ben dit seizoen begonnen met aangeven dat ik mijn rol binnen het bestuur zal beƫindigen.
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben we gedurende de allereerste lockdown een extra taak in het leven geroepen als beheerder van activiteiten en evenementen rondom onze volleybalvereniging. Dit heeft geresulteerd in hele leuke activiteiten zoals een online bierproeverij en Pub quiz.
Daarna zijn de activiteiten vooral gericht geweest op de werving van nieuwe leden zoals clinics geven op Koningsspelen en bij de door Sportservice georganiseerde evenementen voor de jeugd.
Door deze verandering is het plezier voor mij en de effectiviteit van de taak naar de achtergrond verdwenen. Binnen het bestuur hebben we daarom besloten om deze functie te laten vervallen.
Hiermee komt het e-mailadres te vervallen en kan je met vragen rondom activiteiten weer (of nog) terecht bij ons algemene emailadres welke in beheer is van de secretaris van onze vereniging. Ik zal de zaalhuur en verschillende activiteiten (zoals het jeugdkamp) wel blijven regelen binnen de club en vanuit deze functie en op persoonlijke titel daarom nog wel af en toe aansluiten bij een bestuursvergadering.
Voel je vooral vrij om mij altijd evengoed nog te benaderen als je vragen en/of opmerkingen hebt :) Dank en hopelijk tot ziens in de sporthal!

Groet,
Joyce Haver

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid