SPONSORING

Wat betekent Scylla voor uw bedrijf?

Scylla is een sportieve, levendige en actieve volleybalvereniging in Wageningen. Onze dames- en herenteams spelen in regio Nieuw-Gelre en hebben dus tegenstanders uit onder andere Arnhem, Nijmegen en Ede. Dames 1 en Heren 1 spelen nationaal en spelen dit jaar mee in de Zuidelijke competitie waardoor zij veel te vinden zijn in Brabant en Limburg. Door Scylla te sponsoren krijgt u dus niet alleen naamsbekendheid in Wageningen en omstreken, maar in een groot deel van Nederland. Daarnaast hebben wij extra aandacht voor de jeugd en hun ontwikkeling. In de jeugdvolleybalopleidingen van Nederland is Scylla een begrip.

Wilt u ook de mensen buiten de sporthal bereiken? Geen probleem. Scylla krijgt veel aandacht van de media. Wekelijks staat er een verslag van de wedstrijden en andere belangrijke evenementen in de Stad Wageningen en de Veluwepost, regionale kranten. De Gelderlander schrijft regelmatig over het wel en wee van heren en dames 1, vaak door middel van interviews met spelers of de professionele begeleiding. Uiteraard staat er bij die verhalen een indrukwekkende actiefoto waarop ook de naam van onze sponsoren duidelijk naar voren komt.

Door Scylla te sponsoren verwerft u dus naamsbekendheid in de vereniging zelf en in de jonge en volwassen sportwereld in onze regio, en wordt uw naam geassocieerd met een club vol talent en enthousiasme.

Prestaties van Scylla

Scylla is een grote Volleybalvereniging met 300 leden uit de regio Wageningen, Bennekom en Ede. De eerste heren- en damesteams spelen in de 1e divisie (nationaal niveau).

Het is een vereniging met veel talent bij jong en oud(er). Prestaties van Scylla in de afgelopen jaren:

 • Heren 1 heeft de regionale beker gewonnen.
 • Heren 1 gepromoveerd van de 3e divisie naar de 2e en inmiddels de 1e divisie.
 • Dames 1 heeft de regionale beker gewonnen.
 • Jongens A spelen in de Topklasse (beste 6 van de regio)
 • Meisjes B spelen in de Topklasse (beste 6 van de regio)
 • In de achterliggende 5 jaar is er een 10-tal Scylla talenten doorgedrongen tot het hoogste Volleybalniveau:
  • Jong Oranje
  • Internationaal
 • Ook maatschappelijk is Scylla actief in de streek en stad Wageningen, bijv. door het organiseren van volleybaldagen voor kinderen van de BSO en basisscholen.

Sponsormogelijkheden

Bij Scylla zijn er verschillende mogelijkheden om sponsor te worden. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld shirtsponsoring, adverteren in het tribuneblad, bordreclame tijdens de thuiswedstrijden van de eerste teams, en het verbinden van uw naam aan volleybal-evenementen. Uiteraard staan wij open voor suggesties van uw kant! Terug naar de Sponsorpakketten? Klik hier.

Meer weten? Hebt u interesse in een sponsorsamenwerking of kent u mensen/bedrijven die hier mogelijk in geïnteresseerd zijn? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via .

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid