Nieuws

Wedstrijdkleding Scylla

Met ingang van dit seizoen beheer ik de uitgifte van de wedstrijdshirts van Scylla

Het oranje wedstrijdshirt krijg je in bruikleen van de vereniging. Als je Scylla verlaat moet je deze dan ook weer inleveren.
Heb je nog geen shirt of is je shirt te klein of beschadigd, neem dan contact met me op.

Een donkerblauw wedstrijdbroekje kun je zelf bestellen bij volleybaldirect.
Het wedstrijdbroekje voor de mannen van het afgelopen jaar is helaas uit de collectie gehaald. We zijn aan het zoeken naar een nieuw geschikt broekje. Tot die tijd kun je een eigen donkerblauwe of zwarte broek gebruiken.

Met bovenstaande link kom je terecht op een site van volleybaldirect waar de kledinglijn van Scylla bijeen staat. Je kunt hier ook en trainingspak (hoodie en trainingsbroek), sporttas of inspeelshirt met Scylla-logo bestellen

Al deze kleding is met extra korting te bestellen.
Maak daarvoor eerst een account aan op deze site en voer daarbij je Nevobo-relatiecode in. (Deze vind je in het digitale wedstrijdformulier, op de Scylla-website bij je team of vraag de code bij mij op.) Dit geeft je 5% korting.
Als lid van Scylla kun je daarna nog de kortingscode SCY21 gebruiken bij je bestelling. Dit zorgt nog eens voor 5 % extra korting.

Het is ook nog mogelijk om je eigen naam op de kleding/sporttas te laten drukken.
Kies daarvoor bij het bestellen voor 'Product bedrukken'.

Trainers komen in aanmerking voor een donkerblauwe polo, die je in bruikleen kunt krijgen. Neem contact met me op als je hiervoor belangstelling hebt.

Dames 1, Heren 1 en Heren 2 hebben een teamtas met wedstrijdshirts. Als je vorig jaar in een lager team hebt gespeeld, wil je dan je eigen wedstrijdshirt bij mij inleveren (Roghorst 187)?

Elly Holtslag
06-20910090

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid