Spaar je club gezond!Scylla doet mee aan de “Spaar je club gezond” actie van de Plus.

Als klant van de Plus kun je van 5 september t/m 13 november gaan sparen voor clubs en verenigingen in de buurt. Met deze spaaractie krijgen duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug. Dus doe mee en spaar onze club gezond!

Hoe het werkt? Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren op https://mijn.plus.nl/sponsorpunten en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Uiteraard is digitaal sponsorpunten sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Én wanneer je digitaal spaart met de PLUS app, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis!

Meer informatie over digitaal sparen met de PLUS app

Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze club! Een hele eenvoudige manier om voor onze vereniging geld te verdienen, dus doe je boodschappen bij de Plus en schenk de punten aan Scylla dan draag jij ook je steentje bij 😊

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2021 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid