Wij zijn los!Vorige week donderdag heb ik afscheid genomen als voorzitter van Scylla, na bijna vijf jaar. Zoals ik tijdens de ALV heb verteld, heb ik deze perioden als erg waardevol ervaren. Het was een plezier en een eer om jullie voorzitter te mogen zijn geweest. En met heel veel vertrouwen heb ik de voorzittershamer mogen overdragen aan Rik van der Wiel. De rest van het bestuur blijft in functie. En dat geeft een heel tevreden en vertrouwd gevoel.

Tijdens de ALV werd ik erg in het zonnetje gezet met een mooi bierpakket en een ster aan de hemel die nu officieel naar mij is benoemd. En of dat nog niet genoeg was kreeg ik ook de ‘Jofele Jottum’ nog als wisseltrofee op mijn naam. Een trofee die al aan zoveel illustere voorgangers toebedeeld is geweest.

En bovenop al dit eerbetoon is er ook in de vorige nieuwsbrief nog eens cadeau idee gedaan aan de leden om een donatie aan de stichting Lang Leve het Zambiaanse Kind te doen. En inderdaad kwamen deze week de donaties van leden binnen rollen. Dat geeft een heel goed gevoel. En reken erop dat jullie donatie voor 100% ten goede komen aan Zambiaanse kinderen die deze steun heel goed kunnen gebruiken. Lees nog maar eens de projecten na waar wij het geld van de stichting aan besteden op www.langlevehetzambiaansekind.nl

Al met al veel te veel eer, wat mij betreft, voor het vervullen van de functie als voorzitter van Scylla. Nogmaals een functie die mij heel veel heeft gebracht!

Hans Konig

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid