nieuwe wedstrijdkleding

Beste leden,

Goed nieuws! De paskleding voor onze nieuwe wedstrijdoutfits zijn binnen. De komende weken kan iedereen een setje passen in het clubhuis van de Vlinder. Er kan vanaf maandag a.s. gepast worden op de trainingsavonden (een schema volgt nog). Hoe eerder je je maten doorgeeft, hoe beter. De laatste pasmogelijkheid is op 25 september.

Sponsoring en eigen kosten

De wedstrijdshirts voor heel Scylla (van CMV-niveau 1 tot H1/D1) worden gesponsord door VD Wiel Optiek, LensOnline.nl en M-Visio en krijg je in bruikleen. Stop je bij Scylla, dan moet je je shirt dus weer inleveren. Je tekent hiervoor bij ontvangst.

Wedstrijdbroekjes, onderdeel van het tenue, moet je zelf kopen en mag je dus ook houden. Voor dames komt dat uit op ongeveer €20 p.s. en voor heren op ongeveer €17 p.s.

Naast het wedstrijdtenue (shirtje en broekje) heb je de mogelijkheid om (op eigen kosten) andere kleding aan te schaffen die past bij onze nieuwe stijl. Denk aan een trainingsbroek en -jas, tas of rugzak, (inspeel)shirts, of polo’s. Ook deze zijn te bewonderen en te passen tijdens de pasavonden.  

Wat je verder nog moet weten

  1. Het passen kan in de Vlinder. De maten kun je ter plekke aan ons doorgeven of op de lijst schrijven. Kun je niet bij het passen aanwezig zijn, geef je maten dan even aan mij door.
  2. Trainers en coaches krijgen een polo van de club in bruikleen.
  3. H1, H2, D1 krijgen, naast het wedstrijdshirt, een trainingspak in bruikleen.
  4. Een sponsor regelen voor je eigen team mag. Neem contact op met Rik van der Wiel () voor de mogelijkheden.
  5. De kleding wordt in de komende weken in delen besteld. Hoe eerder je je maten doorgeeft, hoe eerder je de kleding binnen hebt. De eerste wedstrijden kunnen helaas nog niet in de nieuwe tenues gespeeld worden vanwege de levertijd van de wedstrijdshirts.  
  6. Ben je te laat met doorgeven of wil je later zelf bestellen? Dat kan, maar daar kunnen dan wel (leverings)kosten bij komen. Houd daar rekening mee.
  7. Wil je weten hoe de lijn eruit komt te zien? Neem dan alvast hier een kijkje https://www.volleybaldirect.nl/clubs/scylla?sort=best&category=clubs%2Fscylla&page=1 (Let op: bestel zelf nog even niks via de website. Wij zorgen nu voor de eerste bestelling, dat scheelt een hoop verzendkosten)

Heb je vragen over de nieuwe lijn? Laat het me gerust weten.

Groet,

Rik van der Wiel
 

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid