Nieuws

 

Het is weer tijd voor de grote Clubactie.

Aankomende en volgende week worden bij diverse jeugdteams de lotenboekjes uitgedeeld. Dit jaar hebben alle verkopers voor het eerst een persoonlijke QR-code met een eigen online verkooppagina gekregen. Als met een camera van een mobiel hun QR-code gescand wordt komen ze op hun persoonlijke verkooppagina. Deze pagina kunnen ze heel eenvoudig delen via whatsapp, facebook en/of email met familie en/of kennissen.
 
Natuurlijk kunnen de verkopers ook gewoon met hun boekje langs de deuren gaan. Het zou heel fijn zijn als de mensen die loten willen kopen de QR-code scannen met hun mobiel. De kopers komen dan rechtstreeks op de persoonlijke pagina van de verkoper terecht en kunnen daar meteen hun gegevens invoeren en aangeven hoeveel loten ze willen kopen. De kopers ontvangen hun lotnummers later via de mail.
Mensen die een beetje huiverig zijn om zo’n QR-code te gebruiken of oudere mensen die soms niet eens een mobiele telefoon bezitten kunnen nog gewoon via de lotenboekjes hun loten kopen. Dan moeten ze wel alle gevraagde gegevens goed leesbaar invullen, vooral de IBAN, én moet er een handtekening gezet worden. Als wij achteraf deze gegevens invoeren op de website van de Grote Clubactie, dan worden deze loten ook zichtbaar op de persoonlijke pagina van de verkopers.
 
De Grote Clubactie biedt verenigingen de mogelijkheid om wat extra geld op te halen en Scylla gebruikt dit meestal om wat extra’s voor de jeugd te doen, zoals een mini-uitje en/of een jeugdkamp.
En tot slot is Scylla altijd zo blij met de verkoop van de loten dat zij als bedankje aan de kinderen €0,50 per verkocht lot uitkeren. Zo kunnen de kinderen relatief eenvoudig een zakcentje verdienen.
 
Alle verkopers die 25 of meer loten weten te verkopen krijgen in december een medaille van de Grote Clubactie! Ook kunnen verkopers zich opgeven voor de landelijke verkoopwedstrijd, waarbij ze kans maken op een Playstation 5, giftcards van Top1Toys, tickets voor Bobbejaanland en duizenden andere prijzen. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/
 
Begin november, ná de herfstvakantie, komen wij de boekjes weer ophalen bij de trainingen. Een paar weken laten zullen de verdiensten van de kinderen naar hen overgemaakt worden.
 
Veel succes allemaal en hopelijk worden er veel loten verkocht!
 
Scylla dames 2

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid