Een grote blooper met romantische gevolgen!

Vrijdag teruggekomen van vakantie. Een supervakantie mag ik wel zeggen. Het was vooraf niet zeker of wij vrijdag of zaterdag zouden thuiskomen. Het werd vrijdag. Onuitgesproken was ik er wel blij mee. Want, zo dacht ik, zou zaterdag de eerste Scylladag in de Vlinder zijn met gelijk een CMV-ochtend.  Dus toch Marleen ook een beetje opgejut. Op een fietsvakantie heb je het zelf een beetje in de hand, nietwaar? Dus in de tijdrit houding en doormalen. En ja hoor, vrijdag thuis. Dus ik snelde zaterdagochtend (vandaag) naar de winkels om een bosje bloemen te kopen. Die wilde ik aan Deanne geven die aan haar eerste zelfstandige CMV-ochtend zou beginnen, zo dacht ik. En ik was van plan te blijven omdat ik wist dat de vrijwilligerstaken nog niet volledig gevuld waren. Dan kon ik mooi inspringen, zo dacht ik. Eenmaal bij de Vlinder aangekomen, kreeg ik argwaan. Er stonden maar weinig auto’s. En in de hal was het akelig stil. De kantine zat nog op slot. Dus ik opende met een naar voorgevoel, met mijn bosje bloemen in de hand, de tribunedeur. NIETS!

Een belletje naar Joyce Dechering leerde mij dat het spektakel pas volgende week zou losbarsten. “Shame on me”. Maar Joyce gaf gelijk de gouden tip. “Geef de bloemen aan Marleen!” En zo kwam ik thuis met een bosje bloemen voor Marleen! Hoe romantisch?

Voor zover het kon, heb ik mij inmiddels weer laten bijpraten en op de hoogte laten stellen van het reilen en zeilen binnen Scylla.

Ik heb het idee dat Corona voor het grootste gedeelte voorbij is, aangaande Scylla, maar dat wij als vereniging nog niet het juiste energieniveau hebben. En dat doet eigenlijk wel een beetje pijn!

Nog onvoldoende vrijwilligers hebben zich voor de eerste thuisspeeldag aangemeld. Nu liep de aanmeldingsprocedure ook nog niet vlekkeloos. Maar geef je ajb op voor komend weekend. Laat het geen trekwerk worden.

Ook had zich nog geen nieuwe penningmeester aangemeld. Dat vind ik echt heel teleurstellend. Het werk valt best mee. Je maakt onderdeel uit van een mooi bestuur. Het is van belang en het is best te doen. Bovendien weet ik vele leden binnen Scylla die dit best zouden kunnen doen. Kom op! Voor ons Scylla!

Ook worden nog diverse trainers gevraagd. Ook hartstikke leuk.

Jullie allen enthousiasme is echt heel hard nodig om de Corona dip volledig van ons af te schudden.

Vervul de taken. Denk mee. Toon je energie.

Het wordt een leuk jaar!

Hans Konig

EN VERGEET NIET TE KOMEN OP DE ALV VAN DONDERDAGAVOND 28 OKTOBER 2021. JUIST NU!!!

EN HEBBEN JULLIE DE NIEUWE WEBSITE AL GEZIEN? WWW.SCYLLA.INFO WAT IS DIE MOOI GEWORDEN!

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

BELANGRIJKE LINKS
 Secretariaat
 Kopij aanleveren voor nieuwsbrief
 Vragen over de website?
 Vragen over vrijwilligerstaken?
 Zaalruimte afmelden
SOCIAL MEDIA

©2022 Copyright Scylla volleybal | Privacybeleid