Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Susan Witte is benoemd door onze koning tot "Lid in de orde van Oranje-Nassau". Facebook plofte zowat uit elkaar van reacties en felicitaties. Zo verdiend! Een fantastische surprise happening was georganiseerd. Een dag waarop werkelijk alles klopte. Zo gaaf! Een dag om nooit meer te vergeten.

De wethouder vertelde in haar speech dat Susan, met haar team, in al die jaren zoveel mini’s (of kan ik beter onze jongste jeugd en toekomst zeggen?) de beginselen van het volleybal heeft bijgebracht en vooral ook ze het plezier van dit spel heeft laten zien. In alle teams en op alle niveaus kom je spelers tegen die bij Susan zijn begonnen. En hier horen ook toppers in het beachvolleybal bij. Er zijn zelfs, voormalige Scylla mini’s, opgeleid door Susan en haar team, die de Olympische Spelen hebben gehaald. Hoe gaaf!

Dus het is zeker niet toevallig dat Susan en haar mini’s reeds op onze nieuwe beach-accommodatie in Bennekom zijn langs geweest om te mee te maken hoe leuk beachvolleybal is.

En wie weet staan er op deze foto’s wel Scylla mini’s afgebeeld die ooit ook de Olympische Spelen zullen halen. Ik heb er alle vertrouwen in.

Hans Konig