Afgelopen zaterdag was, voor mij, een dag om bij te schrijven. Overigens geniet ik vaak van vooral deze thuisspeeldagen. Als team hadden wij veel taken te vervullen in de blauwe zaal. Zelf was ik ingedeeld als zaalwacht. Dus de hele middag aanwezig. Nog een wedstrijdje geteld en natuurlijk zelf gespeeld. Leuke wedstrijd. Enige minpuntje was dat ik blokte aan het net als achterspeler! Nu is dat nog niet zo erg natuurlijk. Noem het inzet. Maar het vermaak om dit voorval, na afloop, door mijn medespelers was een beetje jammer. Geen woord over de wel goede ballen. Maar allemaal prima. Ik was in mijn nopjes. De bezetting achter de bar was dik voor elkaar. Het bier met bijbestelde teamschaal was weer dik voor elkaar. Het beheer was goed geregeld. Het enige jammere was dat onze tegenstander zich wat te veel opwond over een vermeend verkeerd besluit van onze scheidsrechter, die overigens een prima wedstrijd floot. Maar kleinigheidjes hou je altijd. Dus met deze thuisspeeldag werden heel wat wensen van mij ingevuld.

Van de week kreeg ik het overzicht van de sponsorkliks.  Je weet wel van die bierviltjes in ons clubhuis! En van die gebruiksaanwijzing op onze website (www.scylla.info) . Nadat er best veel promotie is gemaakt om online bestellingen via deze sponsorkliks te doen (kost niets extra’s), werd er de afgelopen weken behoorlijk gebruik van gemaakt. Het is dan gratis geld wat de clubkas instroomt. Weer een wens in vervulling.

En dan vorige week bood Wim zich tijdens de ALV spontaan aan om in het bestuur te komen en de integratie en belangen van 55+ te gaan behartigen. Weer een wens in vervulling.

Nu nog leden die zich zo af en toe eens willen inspannen om ons sponsorbeleid vorm en inhoud te geven (samen met anderen) of eens met regelmaat willen nadenken over ledenwervingsacties (samen met anderen) of eens willen nadenken (en uitvoeren) over hoe wij als Scylla wat regelmatiger in de publiciteit komen, door versturen van wedstrijdverslagen naar de krant, etc.

Dus toch nog genoeg te wensen over. Maar wat moet je als je niets meer te wensen hebt? Dan kun je ook je zegeningen van vervulde wensen niet meer tellen!

Hans Konig