Het bestuur van de stichting VierVlakVlinder heeft een serieuze klacht uitgebracht over ons naar ons vrijwilligers duo. En dat voelt natuurlijk slecht! “Het clubhuis bar slecht achter gelaten”.

Op maandag en woensdagavond is Scylla verantwoordelijk voor de bardiensten. Dat betreft 21.00-22.30 uur en van 22.30 -00.00 uur.

Op maandag of woensdag, als er geen bardienst zich officieel heeft aangemeld, blijft Scylla verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van het clubhuis: kas opmaken, glazen spoelen, tafels afnemen en de Vlinderuren in het boek opschrijven. Dan tellen ze alsnog en brengen naast Vlinderuren dus ook voor Scylla hun geld op! Belangrijk want daar is onze financiële huishouding op gebaseerd.

Ik zou willen voorstellen dat de laatste drie verlaters van het clubhuis hierop toe zien. Met zijn drieën is het dan ongeveer 5 minuten werk!

En die klachten moeten wij vermijden! Ons vrijwilligers duo, die Scylla echt niet kan missen (Joyce en André), worden hier heel moedeloos van. Dat mogen wij gewoon niet laten gebeuren.

En zo is het ook regelmatig dat op onze thuisspeeldag op zaterdag (nu ook weer 5 oktober) te weinig Vlinderuren worden ingeschreven. Dat put het systeem uit.

Dus kom op! Help een handje! Scylla zijn wij met zijn allen! Schrijf in!

In de komende bestuursvergadering zullen wij de inzet van de vrijwilligerspoule nog eens nader beschouwen en kijken of leden die € 7,50 per uur willen bij verdienen, gemakkelijker en eerder kunnen worden ingepland.

Dus aan jullie allen om jullie Vlinderuren z.s.m. in te roosteren op via de site. En denk even na over a.s. zaterdag!

Vast bedankt!  Hans Konig, mede namens het vrijwilligers duo.