Auw! Elke stap en beweging doet pijn. Het is donderdagochtend. The day after! Daags na de eerste training. En het voelt lekker!

Ons team is aangevuld door 4 jonge jongens die uit de A-jeugd komen. En ik vond het een groot succes. Wat een leuke gasten. Natuurlijk is er een groot leeftijdsverschil, maar tijdens de training merkte ik daar eigenlijk niets van. Althans niet in de omgang. Wel in het spel, overigens. Het niveau wordt omhooggetrokken door deze beweeglijke talenten. Ik vond het leuk dat ze erbij waren en zij zeiden het ook leuk te hebben gevonden. Dus dat is een dikke aanwinst.

En om deze jongens niet helemaal alleen met ons af te schepen gaan ze ook een keer extra trainen met een hoger team en al hun oude maatjes. Ik vind dat een superoplossing. Goed gevonden van de TC.

Dan is er ook nog het coronaprotocol. Dit maakt het allemaal wel wat minder, maar goed het is niet anders. Per 1 september gaat ook het clubhuis weer open en kan er ook weer gedoucht worden, al wordt aangeraden om beter thuis om te kleden en te douchen. Helaas is Corona een vervelende dwarsligger. Ik ben er wel klaar mee! Maar zoals het spotje op de radio steeds weer meldt: “Corona is nog niet klaar met ons!”. Dus ik wil iedereen oproepen om je strikt te houden aan het coronaprotocol die er in de Vlinder geldt. In deze weekbrief staat deze vermeld. Lees hem goed door en laten wij de regels volgen! Eens is het over!

Ik wens jullie allemaal een fijn nieuw sportseizoen toe!

Hans Konig