Op wie dan wel? Haar naam is Scylla!

De afgelopen weken stonden er weer veel zaken te gebeuren. De teams moesten weer worden opgegeven. De teams moesten weer worden (voorlopig) ingedeeld. De trainers moesten weer worden geregeld. Tegelijkertijd mocht er buiten weer worden gesport. Dus werden er velden opgebouwd op het oude korfbalterrein aan de Dolderstraat. De Corona protocollen werden bedacht voor de verschillende activiteiten. Ook de 55+ ging weer los. Ook aan de Dolderstraat. En ook hier moesten nog trainers voor gezocht worden omdat onze oudgediende Eduard, na jarenlange dienst, het een beetje rustiger aan wil gaan doen.

Er is een online workout door Rosa en Anouk georganiseerd, waar ook veel belangstelling voor was.

Vorige week werden de beachvelden weer opgebouwd. En ook voor deze klus waren er weer voldoende vrijwilligers die even meehielpen. De afgelopen week hebben heel veel Scylla-leden een training gevolgd op het beachveld. Ik was daar dinsdag zelf van de partij. Totaal volgeboekte proeftrainingen verdeeld over alle avonden in deze week. Zo gaaf!

 

Dinsdagavond had ik zelf dus nog een plekje bij een trainingsgroep kunnen regelen. Voordat ik begon aan de training keek ik in het rond en zag de jeugd hier volleyballen (zie foto) en zag mijn eigen trainingsgroep aankomen.

Ik overdacht in stilte de afgelopen weken:

“Wat is het toch een fantastische club! Ons Scylla. Wat hebben de laatste weken veel mensen geholpen om dit alles weer mogelijk te maken. Wat ben ik verliefd op de mooiste volleybalclub in héél Nederland. Het maakt mij niet uit dat Scylla ooit een beeldschone nimf was en nu door de heks in een zeskoppig monster is veranderd. Het is de innerlijke schoonheid waarop ik zó verliefd ben!”

Hans Konig