Het volleybal mag dan wel zijn stilgelegd, maar er gebeurt toch nog genoeg rondom Scylla. En dat is mooi. Zoals jullie elders in deze weekbrief hebben gelezen, gaan Anouk en Rosa een online workout organiseren. Super.

Ook rondom de beachvelden gebeuren er weer genoeg activiteiten om ervoor te zorgen, dat wanneer er weer gebeacht kan worden, wij er ook klaar voor zijn. En dat is leuk en fijn.

Met het oog op volgend seizoen wordt er ook al druk gewerkt om de klaar te zijn voor het volgend zaalseizoen. Denk aan de inschrijvingen van de teams door de Gerlienke (wedstrijdsecretaris), hernieuwen van de spelerskaarten door Elly (leden administratie) en de technische commissie voor teamindelingen, trainers en trainingsindelingen, etc. Veel werk en heel noodzakelijk.

En ook de verzorging van de weekbrief, nu minder frequent, gaat gewoon door. Daar is Leo druk mee. Denk aan het bijhouden van de website door Jeroen.

Zo zijn er aan de jongste CMV’ers en aan de 55+-leden door de CMV’ers briefkaarten gestuurd om te laten weten dat wij ze missen en ze ook sterkte vanuit Scylla willen toewensen. Allemaal zelf ontworpen door Susan. Belangrijk, juist nu!

Genoeg te doen dus! Het gaat gewoon door. Nu het volleybal nog!

“Volhouden! Zegt onze premier.

En dan wordt het weer extra fijn als het allemaal weer kan.

Hans Konig