Beste leden,

Door alle Corona maatregelen kunnen wij helaas niet sporten. Alle sport onder de vlag van Scylla is volledig weggevallen. Laten wij hopen dat het weer snel op gang mag komen. Maar helaas weten wij geen van allen hoelang deze situatie gaat voortduren. Wel staat al vast dat alle competities voor dit lopende seizoen zijn beëindigd.

Scylla heeft  in haar begroting te maken met vaste kosten en variabele kosten. Vaste kosten zijn er altijd ongeacht of er nu gesport wordt of niet. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen , etc.

Maar er zijn ook variabele kosten die mogelijk wegvallen doordat wij nu niet sporten. Dat zou bijvoorbeeld de zaalhuur kunnen zijn of misschien minder NeVoBo kosten, etc.

Maar hoeveel minder Scylla aan variabele kosten heeft te betalen, zal pas na de Corona crisis met zekerheid vast te stellen zijn.

Daarom blijft Scylla gewoon de contributies innen op de manier zoals jullie dat gewend zijn. En als de tijd daar is zullen wij bekijken welke kosten er nu zijn weggevallen door het niet kunnen sporten.

Deze meevallende variabele kosten zullen dan aan de leden worden terug betaald.

Ik hoop hiermee voldoende duidelijkheid te hebben gegeven.

Mochten er toch nog vragen zijn, dan kunt u mij altijd mailen.

Met vriendelijke groeten,

Egbert Haver

Penningmeester Scylla