De wens van fijne kerstdagen is wel op zijn plaats voor degenen die dit bericht vóór de Kerst lezen. Dat kan eventueel voor degenen die deze blog lezen op Facebook en/of de website. Maar dan moet Jeroen ook nog de tijd hebben gehad om dit bericht op de digitale media te plaatsen. Dus wie weet?

Maar “fijne Kerst” is wel wat achterhaald als jullie dit bericht alleen in de weekbrief lezen. Dan is Kerst reeds geweest en hoop ik dat het leuk is geweest.

Maar mijn wens aan jullie voor een “gelukkig en fantastisch 2020” is vermoedelijk nog wel op tijd bij jullie! Tenminste als Leo kans ziet om nog voor het nieuwe jaar een weekbrief uit te brengen. En anders kun je de wens natuurlijk ook altijd nog na de jaarwisseling héél gemeend overbrengen.

Hieronder zien jullie drie foto’s die de jaarwisseling symboliseren. Vandaag (23 december) hebben Jan Snel en ik de beachvelden afgebroken. De spullen in de container én de velden kaal achtergelaten. Symbolisch sluiten wij ons eerste Scylla beachjaar af. 2019!

Een klusje van niets, maar het moest wel even gebeuren. In het voorjaar van 2020 worden de velden weer opgebouwd en kan het grote, lange beachfeest weer beginnen!

“Ons Scylla clubjaar 2019 symbolisch afgesloten om in 2020 weer vol enthousiasme te beginnen!”

Voor... Na... Opslag...

Hans Konig